Slapeloosheid en CBD

Home / Slapeloosheid / Slapeloosheid en CBD

slapen met cbd olieEn alsof het allemaal nog niet genoeg is heb ik ook nog eens last van slapeloosheid. Daar kun je je lol ook mee op, vooral wanneer je moe van je werk thuis komt en zin hebt om vroeg naar bed te gaan. Ik kan er dan ook echt niet aan wennen aan dat niet in slaap vallen en sta dan ook weer met een vreselijk ochtendhumeur op.

Pech hebben kan op zich al een nachtmerrie zijn maar slapeloosheid maakt van je leven een hel. Dan moet je maar schaapjes tellen zij mijn moeder vroeger, dat hielp natuurlijk ook niet veel want na al die schapen lag ik nog steeds wakker. Ze nam me dan ook mee naar de dokter om te kijken wat die ervan zou zeggen en waar niets beters uit kwam dan dat ik een hyperactief kind was.

Het zou vanzelf wel een keertje over gaan en kon geen kwaad. Ik ben nu 32 en had tot voor kort nog slapeloze nachten. Gedurende een van die nachten kwam het bij me op om deze blog te schrijven omdat ik natuurlijk als mens zijnde ook af en toe mijn ei kwijt moet. Ik heb de fantastische naam van Frank Mark gekregen van mijn ouders maar ik dacht dat wanneer ik die in mijn blognaam zou zetten ik hier geen lezers zou ontvangen, daarom heb ik er maar fmvanbeek.nl van gemaakt dat leest chiquer.

Om weer terug te komen op mijn slapeloosheid daar heb ik een goed middeltje voor gevonden en dat heet CBD olie. Via dit artikel: Slapen met CBD olie, besloot ik uiteindelijk overstag te gaan. Het wordt gemaakt van de hennepplant maar je wordt er niet stoned of high van. Met een paar druppeltjes onder mijn tong kan ik van een heerlijke nachtrust genieten en sta ik natuurlijk de volgende dag ook weer fris op. Ik heb ondertussen ook ondervonden dat CBD olie helpt bij hoofdpijn en dergelijke, daar kwam ik toevallig achter toen ik na een drukke werkdag met hoofdpijn thuis zat en de hoofdpijn verdween nadat ik de druppels had ingenomen.cbd olie en slapen

Toch hoop ik dat mijn pech een keer omslaat naar geluk en ik net als vele andere ook met volle teugen van het leven kan genieten. Ik ben voor nu van mijn slapeloosheid af en dat is al een grote winst en wil ik me wat meer gaan verdiepen in hoe ik mijn pech om kan zetten in geluk, want ik heb gelezen dat het kan maar ik heb er geen flauw idee van hoe dat je dat moet doen. Zodra het me is gelukt zal ik het meteen hier op mijn blog schrijven dan kunnen andere pechvogels zoals ik het ook proberen. Wil jij ook je verhaal kwijt dan kun me een feedback geven en kunnen we het leed met elkaar delen. Voor nu zou ik zeggen tot een volgende gelegenheid.