Binnen 10 minuten besparen op energie

Home / Uncategorized / Binnen 10 minuten besparen op energie

Wat vaak een tijdrovende klus lijkt, hoeft totaal niet moeilijk te zijn. Honderden Nederlanders besparen energie door binnen 10 minuten een energievergelijking te maken van meer dan 20 energieleveranciers. De tarieven, verschillende contracten en voorwaarden staan dan voor je op een rijtje, waardoor jij razendsnel kunt bekijken of je eventueel kunt besparen én of het verstandig is om een overstap te maken. Wij vertellen je hoe dit in zijn werk gaat.

Start een vergelijking

Honderden Nederlanders besparen per dag energie door hun huidige contract te vergelijken met de tarieven die op dit moment gelden bij energieleveranciers. Hiervoor moet je een paar stappen doorlopen om de juiste vergelijking te kunnen maken. Je hebt hiervoor nodig:

  1. Huidige energietarieven;
  2. Einddatum energiecontract;
  3. Recent jaarverbruik van gas en stroom;
  4. Postcode en huisnummer.

Met deze 4 onderdelen kun je de vergelijking starten.  Je vult je postcode en huisnummer in samen met het recente jaarverbruik van gas en stroom van jouw woning in de vergelijker. De vergelijker gaat dan voor je aan de slag om meer dan 20 energieleveranciers voor je op een rijtje te zetten. Alle tarieven, contracten en voorwaarden worden voor je op een rijtje gezet zodat je dit niet meer zelf hoeft te doen. Zodra de vergelijker klaar is, kun je beginnen met vergelijken. Zijn de tarieven in de vergelijking goedkoper dan bij je huidige contract? Dan is het zeker dat je kunt besparen energie.

Honderden Nederlanders besparen energie door een overstap

Wanneer de vergelijking laat zien dat je kunt besparen, kun je dit het snelste realiseren door over te stappen naar de energieleverancier waar je goedkoper uit bent. Dit kun je doen door het contract te selecteren in de vergelijker, je gegevens in te vullen en de aanvraag te versturen. Zo kun je binnen 10 minuten besparen energie. Hiermee hou je soms wel tot €300,- over aan het einde van het jaar. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Wil je de vergelijking niet online maken maar telefonisch bespreken met een specialist in energie van Consumind zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt? Dat kan ook! Start met besparen energie en een specialist neemt contact met je op. Prettig geregeld!